مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد نداشتن بیمه روستایی با بیمارستان های خصوصی

سلام.پدر و مادرم تحت تکفل من تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند که با بیمارستانهای خصوصی قرارداد دارند اما چون بیمه پایه روستایی هسته با این بیمه قرارداد ندارند دیگه بصورت انلاین قبول نمی کنند.باید قبول بیمارستان خصوصی را کاملا از جیب پرداخت کنیم .چرا بیمه روستایی با بیمارستان خصوصی قرارداد نداره که بشه از بیمه تکمیلی استفاده کرد؟

پاسخ ها :

پوشش بیمه روستایی بیمه روستایی بیمه تکمیلی بیمه