مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک پیش خرید شده

بنده در سال 99 واحد 2 از آپارتمان 4 واحدی خریداری نمودم تا در برج 10 سال 99 تحویل اینجانب گردد و مبلغ 600 میلیون از کل مبلغ یک‌میلیارد و سیصد پرداخت نمودم و قرار شد طی مراحل کار اقساط پرداخت شود متاسفانه سازنده و مالک به مشکل خوردند و تاکنون کار در دادگاه میباشد و ارزش ملک هم اکنون نزدیک 15 میلیارد شده و هر وقت با فروشنده تماس میگیرم با کلی معذرت خواهی بنده رو به صبر و حوصله دعوت میکند. لطفا راهنمایی بفرمایید چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید شکایت کنید .
موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید مطابق قرارداد خود عمل نمایید