مشاوره حقوقی رایگان - عنوان شغلی در لیست بیمه

با سلام بنده در یک شرکت خصوصی مشغول به فعالیت هستم و کار بنده تخصصی مهندسی هستش؛ ولی شرکت برای بنده سمت رو کارمند اداری رد کرده. میخواستم بدونم اگر مهندس یا کارشناس رد میکردند فرق میکرد؟ و اینکه بخوام سابقه کار مرتبط به سازمان برنامه و بودجه بدهم این سمت برام سابقه به حساب میاد یا باید حتما کارشناس رشته مورد نظر ذکر بشود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان حقوقی نیست. بهت است از حسابداری ارگان مربوطه بپرسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مسلماً تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند دلیل اینکه سمت می‌بایست درست لحاظ شود همین است