مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از آزمایشگاه برای جواب اشتباه

در سال 1401 دوبار آندوسکوپی کردم آندوسکوپی اول جوابش اومد زخم معده وتکرارآزمایش ولی دکتر تکرار نکرده است خودم رفتم دوباره تکرار انجام بدم مجدد در آندوسکوپی دوم همان آزمایشگاه زده سرطان میتونم شکایت کنم درخواست دیه کنم از آزمایشگاه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از طریق نظام پزشکی پیگیری کنید و یپس در صورت قصور پزشکی شکایت مطرح کنید