مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به تامین خواسته

سلام
من واسه چک شکایت کردم مطالبه چک و تامین خواسته ابلاغ اومده وقت رسیدگی 1403/02/25
یک دونه هم واسه تامین خواسته ابلاغ اومده نوشته اعتراض داشتین تا 10 روز اعتراض کنید اون رو طرف اعتراض میکنه یا من بعد اون که اعتراض داد یا نداد من باید دادخواست بفرستم واسه شعبه؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نسبت به تامین خواسته طرف مقابل می تواند اعتراض کند که اعتراض معمولاً نتیجه ای نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه چک سند تجاری است تامین خواسته موافقت می‌شود