مشاوره حقوقی رایگان - وراثتی بودن ملک

با سلام
شخصی بابت بدهی به بنده مغازه واگذار کرده است البته در قول نامه دستی تنظیم شده و شاهد هم داریم و سند مغازه هم دست بنده میباشد و
دفتر خانه ثبت سند و تاریخ 30 بهمن 98 هم قید شده که اینجانب عدم حضور را از دفتر خانه گرفته ام و شکایت هم کرده ام که به دادگاه حقوقی شهید مدنی ارجاع داده شده .. و وقت رسیدگی برای شهریور 99 داده شده
1… حال اگر این مغازه وراثتی باشد و برادرهای دیگر هم سهم داشته باشند
یا برای دور زدن قانون همچین ادعایی بکنند تکلیف من چه میشود
2… اگر مغازه مستاجر داشته باشد
و پول پیش گرفته باشد چه میشود
3… همین شخص در حال حاضر فراری میباشد و بنده حکم جلب هم بابت پرونده دیگر وی دارم
اگر به دادگاه نیاید چه میشود

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

به هرحال نمیتواند سهم ورات رابشما بفروشد ومرتکب جرم شده

پرسشگر :

سهم خودش چی میشود یعنی به جای ایشان من با برادر هایش شریک میشوم
یا کلا معامله منتفی میشود

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام چنانچه سند مغازه بنام فروشنده باشد ، بحث وراثتی بودن منتفی خواهد بود.‌در صورت وراثتی بودن اصولا دعوای مطروحه فعلی شما رد خواهد شد.
دیون مغازه رو می تونید پرداخت کنید و بعدا از فروشنده مطالبه کنید.
حضور یا عدم حضور تاثیر چندانی ندارد.

پرسشگر :

یک نفر از وارثین ملکی
آمده اون ملک رو فروخته
حالا خریدار شکایت الزام به سند کرده
و فروشنده میگه ملک وراثتی بوده و اصلا حق فروش نداشته
و دادگاه هم شکایت خریدار را منتفی میکند
و رد دادخواست اعلام مینماید
منظور شما این بود
یعنی کلاهبرداری در روز روشن

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام اگر ملك متعلق به پدرش بوده كه حقي نداشته بخواد بابت بدهي خودش واگذار كنه و شما بايد امضا همه وراث رو بگيري والا معامله فضولي هست و باطل و اگه مستاجر داشته باشه هم بايد مالك با او تعيين تكليف كنه والا مشكلاتتون زياد خواهد بود