مشاوره حقوقی رایگان - امکان نوشتن قولنامه مجدد

با سلام. آیا اگر مالک و خریدار یک ملک، قولنامه ای را که 20 سال پیش نوشته بودند، گم کرده باشند، آیا می‌توانند دوباره قولنامه را بنویسند؟ (صرفاً برای امور اداری گرفتن سند از اداره ثبت)
آیا باید قولنامه به تاریخ و مبلغ همان بیست سال پیش باشد؟ یا به تاریخ روز باشد؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

درصورت عدم تغییر خریدارو فروشنده اشکالی ندارد ودر قولنامه قید کنند

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

مهم توافق طرفین است ... زمان وثمن وشرایط معامله همان باشد ...چنانچه تاریخ نگارش جدید باشد منعی ندارد.