مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به ملک دیگران و اقدام به ساخت و ساز

سلام و عرض ادب
یکی از دوستان من یک قطعه زمین دارد که امسال قصد داشت ، کار ساخت و سازش را شروع کند. متاسفانه با مراجعه به محل متوجه میشود که یکی از صاحبان قطعه کناری داخل زمین دوستم تجاوز کرده و دیوار کشیده (5 ردیف بلوک کار کرده است)
الان هم دوستم به شهرداری محل مراجعه کرده کسی جوابگو نیست. (دوستم یتیم است و کسی را ندارد و از طرفی خجالتیست و سرزبان ندارد)
متجاوز هم به دوستم گفته هیچ کاری نمیتوانی بکنی همینست که هست.
دور بری هایش هم به دوستمم میگن کار از کار گذشته بیخیال شو. اگر بیخیال شود هم نقشه ی ساختمانش خراب میشود و هم به نظرم باید جریمه بپردازد.
چاره چیست؟ آیا راه قانونی برای پیگیری دارد؟

سپاس از شما مهربانان

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

میتواند از طریق دادگاه اقدام کند یا دیوار تخریب می شود یا باید پول ملک ایشان پرداخت شود