مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه فرزند حاصل از ازدواج موقت

سلام بنده سال 96 از همسر اولم جدا شدم و یارانه دختر10 سالم از اون موقع به حساب بنده واریز میشه سه سال پیش با شخصی صیغه موقت خوندم و حاصل این ازدواج یه دختر یک ساله است که تا الان یارانه اش رو پدرش گرفته میخواستم ببینم چطور میتونم اقدام کنم یارانه این فرزندم هم خودم بگیرم بچه با من زندگی میکنه پدرش هم هیچ خرجی نمیکنه

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

یارانه فرزند به حساب سرپرست واریز می‌گردد مگر حضانت فرزند مطابق قانون به شما داده شود