مشاوره حقوقی رایگان - پیامک ارجاع پرونده به شعبه بازپرسی

باسلام. پرونده ای در دادسرای خرمدره دارم که به خاطر ضرب و شتم همسر پزشک قانونی دیه صادر کرد دیگر هیچ پیامی نمیاد اجراییه کنم بعد امروز یک پیام اومد شکایت شما باشمار پرونده به بازپرسی داداسرای عمومی ارجاع شدحال من به شعبه سر بزنم یا منتظر ابلاغ باشم میخواهم زود برای دیه اجراییه بکشم.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضورا مراجعه کرده و درخواست تسریع در رسیدگی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر اقدام قانونی که شکل بگیرد ابلاغ می‌شود اما پیشنهاد می‌شود حضوری نیز پرونده را پیگیری کنید