مشاوره حقوقی رایگان - کاهش مدت تعهد خدمت مناطق محروم

با سلام و عرض خسته نباشید
من قبولی دوره تخصص پزشکی مناطق محروم ،قبولی سال 95هستم که 85درصد نمره آخرین فرد قبولی رو باید اخذ می‌شد برای قبولی شرط گذاشته بودند که از سال 96طی شکایت به دیوان عدالت این شرط حذف شد و با توجه با تغییر قانون سه برابر به 1/7برابر علیرغم وجود در متن تعهد نامه مبنی بر اینکه تغییرات بعدی شامل حال ما میشه ،تعهد قبلی همان 2برابر تغییر کرد ،امکان ارائه دادخواست برای کاهش به 1/7هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید درخواست خود را بدهید اگر اعتراضی دارید از طریق دیوان پیگیری کنید