مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بدهی به وراث متوفی

سلام وقت بخیر اینحانب مبلغ 150میلیون تومان را از فردی که به من اعتماد داشت قرض گرفتم برگه یا دست نوشته ای بین ما تنظیم نشدولی متاسفانه قرض دهنده چهارماه بعدازاین موضوع فوت کردند قصددارم این مبلغ را به طورکامل به ورثه ایشان پرداخت کنم تعداد ورثه ایشان 5نفر هستند ولی ارتباط نزدیک ورفت وامد با انها ندارم حالا سوالم اینه باید برای تک‌ تک ورثه برای دریافت سهم خودشون اظهارنامه بفرستم؟ یا یک اظهارنامه که اسامی 5نفرداخلش ذکرشده باشه براشون ارسال کنم کافیه ؟لطفا راهنماعی کنید دقیفا دراظهارنامه چه بنویسم

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اظهارنامه نیاز نیست
به ورثه مراجعه و سهم هر کدام را به حساب ایشان واریز و رسید دریافت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست حتماً به نام اشخاصی که در انحصار وراثت آمده مبالغ واریز شود بهتر است به آنها یک اظهارنامه کلی بدهید که حسابی جهت این موضوع معرفی نمایند