مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بگير دختر

باسلام و خسته نباشيد
ميخواستم بدونم اينكه دختر در صورت نداشتن شوهر و شغل و حرفه ميتواند مستمری بازماندگان را دريافت كند منظور از شغل و حرفه دقيقا چه شغل هايی هست؟
شغل هايی مثل پوشاك سوپر ماركت كه جواز كسب به نام دختر باشد هم شامل ميشود و مستمری به دختر تعلق نميگيرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال هر شغل و کسب و کار و حرفه ای که در ازای آن درآمدی حاصل شود و یا پروانه کسب و کار و حرفه ای توسط مراجع ذیصلاح قانونی صادر شده باشد مشمول عنوان شغل می شود مگر شغل و حرفه خود را از اطلاع سازمان تأمین اجتماعی مکتوم ، مخفی و پوشیده نگه داشته باشید !