مشاوره حقوقی رایگان - ادعای سهم از ملک توسط عمو

سلام روز بخیر . خانه پدر بزرگم‌ جزءو املاک ستاد اجرایی بوده و پدرم از ستاد سال 89 خریده است. هم بنچاق ستاد موجود هست و هم سند منگوله دار . عموم شکایت کرده که من هم سهم دارم . ولی تو سند و بنچاق فقط اسم پدرم هست . میخواستم بدونم آیا کاری می تونه بکنه ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات ملک است