مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت رسیدگی به پرونده در شورای حل اختلاف

سلام من یک چک به مبلغ 89میلیون تومان از یکی گرفتم که طرف ثبتش هم نکرده الا رفتم ازش شکایت کردم پروندم ارجاع داده شده به شورای حل اختلاف آیا شورا صلاحیت رسیدگی به پرونده من رو با این مبلغ داره یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
احتمالا جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده است
قانون دادگاه صلح هنوز به اجرا نرسیده است به لحاظ عدم تشکیل آن