مشاوره حقوقی رایگان - آبیاری باغچه همسایه

سلام خسته نباشید

همسایه ی ما در حیاطشون یک باغچه دارن که نزدیک خونه ی ما هست و چون خونه ی ما منهای 60 هست وقتی که همسایمون باغچه اش رو آبیاری میکنه دیوار خونه ما نم میکشه و گچ هاش خراب میشه ... چندباری بهش گفتیم که باغچه رو جمع کنه یا جابجاش کنه ولی گوش نمیده ... آیا میشه از این آقا شکایت کرد؟ میشه این آقا رو از راه قانون مجبور کرد باغچه اش رو جمع کنه؟ درضمن خونه ما نوساز ولی خونه و باغچه ی این آقا کلنگی و قدیمی هست.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.با این اوصاف خیر.ولی باتامین دلیل می توانید خسارات وارده را ازایشان دریافت نمایید.