مشاوره حقوقی رایگان - دعوای دادگاه و شهادت دروغین. و ضرب و شتم

باسلام وخسته نباشی بنده دردادگاه طلاق بودم. سه نفر ازدوستانم که دخالت توزندگی من میکردم وهمراه همسرم بودن یک سال چندتا پرونده حقوقی وکیفریم باهاشون دارم توی دادگاه به من فحاشی وتهمت وتهدید کردن .همین که اومدم گوشیمو بگیر تماس بگیرم با 110 یکی ازاین سه نفرکه مادرش بود به من حمله کرد ومنو هول داد.وهمون موقع دونفردیگه که دخترای این خانوم بودن به سمت من حمله کردن ومنو کتک زدن همون موقع خواهرم رسید اومد جدا کنه به خواهرمم حمله کردن .وخواهرم ازخودش ودخترش دفاع کرد.6 نفربودیم درگیر شدیم.الان سوالم اینه که این سه نفر کسایی هستن که به راحتی خودزنی میکنن .قرار فردا پزشک قانونی بریم.واین اتفاق داخل دادگاه خانواده سمت خواهران که بازرسی میشویم بود.میخواستم ببینم باشهادت دروغین وخودزنی پرشک قانونی دقیق برسی میکنه که اینا خودزنیشونو گردن مانندازن..ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند؛
شهود و شهادتشان قابل جرح میباشد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق قاعده البینه علی المدعی هر شخصی که مدعی امری می‌باشد میبایست بتواند ادعای خود را اثبات نماید و می‌تواند از ادله اثبات دعوا مانند اقرار سند شهادت شهود و سایر موارد استفاده نماید