مشاوره حقوقی رایگان - رضایت نامه دست نویس

سلام شخصی از من برای اینکه به اون صدمه زدم شکایت کرده ولی اومد و با هم توافق کردیم و با دست خط خودش نوشت که شکایتی ندارد و رضایت داده و امضا و اثر انگشت زد و دو نفر شاهد امضا کردند حالا اگر این شخص در دادگاه رضایت ندهد چه اتفاقی می افتد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رضایت را باید از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال می کرد و یا اینکه محضری اخذ کنید

رسول تاخته

جناب آقای رسول تاخته :

در صورت شکایت، برگه فوق را به مرجع تحقیق یا رسیدکی ارائه بدین.