مشاوره حقوقی رایگان - مقصر آتش سوزی

سلام بنده ملک دوطبقه ای اجاره کردم که طبقه همکف نمایشگاه و طبقه دوم کارگاه مبلمان هست و این که مالک برای جوشکاری روی پشت بام جوشکار آوردند که درحین جوشکاری تکه های آتش از بالا پشت بام به داخل کارگاه پرت شده وباعث آتش سوزی کامل شده در ضمن بنده در جریان جوشکاری نبودم ودرآن لحظه درکارگاه حضور نداشتم والان حدود400میلیون تومان خسارت به اجناس داخل کارگاه وارد شده میخواستم بدونم مقصر این آتش سوزی چه کسی هست ومن چطور باید خسارت بگیرم وخسارت برعهده چه کسی هست؟

پاسخ ها :

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

علیه جوشکار و شخصی که جوشکاری به درخواست او انجام شده جهت جبران خسارت شکایت مطرح کنید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

تامین دلیل کنید وپس از برآورد خسارت وعلت آتش سوزی،دادخواست مطالبه خسارت به طرفیت جوشکارو کسی که جوشکار آورده بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست در اینجا فوراً تامین دلیل انجام دهید سپس به طرفیت شخص یک کارشناس تعیین می‌نماید شکایت کنید