مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره ملک

سلام ما با فردی قرارداد دستی اجاره خانه بستیم ..من و همسرم هرکدام سه دانگ مالک هستیم و فقط امضای همسرم پای قرارداد هست...به خاطر بحثی که بامستاجر داشتیم فسخ کردیم و پول علی الحساب که ریخته بود به کارتش واریز کردیم.
طرف میتونه به این قرارداد که فقط یک مالک امضا کرده بره شکایت کنه که یا پول فسخ رو بگیره یا در خانه بشینه؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قرارداد هنوز فسخ نشده است مگر اینکه اثبات آن از طریق دادگاه بخواهید