مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خیانت در امانت کارت بانکی

با سلام.من 5 ماه پیش کارای دارایی و شهرداری و ... یک شخص رو انجام دادم و در حضور شهود توافق کردیم که 150 میلیون بابت حق الزحمه به من پرداخت کنند و بعد از اتمام کار همرا با صاحب کارت در دستگاه پوز مغازه کارت کشیدیم و 150 میلیونم رو به من دادند ولی بعد از گذشت 5 ماه از من شکایت کردند که کارت عابر بانک رو به رسم امانت دست من دادند و من از کارتشون 150 میلیون کشیدم.آیا میتونند به دروغ به من ثابت کنن که کارت رو دست من دادن و خودشون اطلاعی ندارند از برداشت پول از کارتشون؟
ممنونم از راهنماییتون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر خود دارنده حساب پرداخت نموده باشد خیر مشکلی ایجاد نمی‌شود