مشاوره حقوقی رایگان - بابت کار ها مامور ها

باسلام نامادر بنده بابت نفقه حکم توقیف خودروی که برای بنده بود و بنام بابام بود چون چک داده بود ماشین از مدیران خودرو خریدم بودم قسطی 5 ساله بعد چادر روی ماشین بود و داخل حکم توقیف خودرو ادرس ننوشته بود و حکم ورود به خونه ننوشته بود مامور ها که ماشین داخل حیاط بود و خانوم بنده میره درو باز میکنه و چادرو روی ماشین بود که به زور درو فشار میدم مامور ها میان داخل و چادر میزنن بالا پلاک میبین و بعد میرن بیرون وقتی که خیالشون راحت شده همون ماشین از قاضی کشیک حکم ورد به منزل میگیرن و ماشین میان با 5 ساعت ابرو ریزی از روی در حیاط با جرثقل میبرن و فیلم از خانوم من خواهر خانوم و چند تا خانوم فامیل دیگه میگیره و از ماشین الان ماشین رییس دادگاه ازاد کرده ولی از مامور ها میخوام شکایت کنم که انقد پیگیر بودن و پارتی بازی کردن یه بار شکایت کردم به جای نرسید خودشون جمع کردن و مدارک هست که فیلم میگیرن از کار های مامور و شاهد که به زور وارد خونه میشن برا بار اول میخواستم بدونم با گوشی شخصیش از خانوم اینا فیلم گرفته و برای وارد شدن اولش که بدون حکم بوده شاهد دارم فقط زن هستن و ابرو ریزی کردن میشه شکایت کنم و چجوری شکایت کنم

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

سلام دوست عزیز شما برای شکایت از مامورین انتظامی چه زن و چه مرد باید از طریق نهاد انتظامی ناجا شکایت کنید و در صورتی که ادله شما قوی باشد تخلف ایشان احراز ومجازات انتظامی مثل توبیخ در نظر گرفته می شود.