مشاوره حقوقی رایگان - 70 سوت ماریجونا

سلام من پارسال بخاطر 70 سوت که یک گرم هم نمیشه کلانتری منو گرفت برد بازداشتگاه صبح هم رفتم دادسرا با پروانه کسب آزاد شدم اس ام اس یا زنگی نزدن منم دیگه نرفتم دادگاه الان واسه کار دولتی گواهی عدم سو پیشینه میخان می خاستم بدونم الان من سابقه دارم خیلی استرس دارم کمک کنید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.تا دوسال محکومیت حبس,سوء پیشینه محسوب نمی شودجرم شما جزای نقدی دارد که قابل توجه نبوده وسوء پیشینه محسوب نمی گردد