مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو خریداری شده

ماشین را به صورت حواله ای خریدم تمام مدارک دست خودم است اما به نام مالک اصلی هست الان بعد یک سال که میخوام بنام بزنم رفتم دفتر خونه وکالت گرفتم اما موقعی که رفتم پلیس 10 متوجه شدم پلاک ماشین شاکی دارد و در ضمن به پلاک ماشین توقیف خورده و من نمی تونم از ماشین استفاده کنم باید چکار کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا باید مالکیت شما اثبات گردد
باید مشخص گردد که آیا بر اساس قرارداد واگذاری توسط شرکت خودروساز ، حواله خودرو قابل انتقال بوده است یا خیر
باید علت توقیف خودرو مشخص گردد

و بعد شما باید دادخواست به طرفیت توقیف کننده خودرو اقامه نمایید
و

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

نیازمند یرسی مستندات و قرارداد و تاریخ توقیف

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا شما می‌بایست معامله شما اثبات شود شما ببینید که از کدام شعبه و به چه دلیل توقیف شده بعد به عنوان ثالث اعتراض نمایید