مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق بیمه پرداخت نشده بدون قرارداد

باعرض سلام وقت بخیر..من سوال داشتم خدمتتون من سال نود و نود و یک و نود دو پروژه مسکن مهر سه سال نگهبان بودم و کارفرما کلا شش ماه بیمه من رو پرداخت کرده تازه متوجه شدم آیا میتونم شکایت کنم دو سال و نیم رو برای من واریز کند؟ در ضمن قرارداد هم نداشتم ولی شاهد همان خانوار که اونجا خونه داشتند میتونند شاهد باشند؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید....

پاسخ ها :

مطالبه حق بیمه پرداخت نشده بدون قرارداد بیمه نگهبان حق بیمه بیمه