مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهم الارث برای عدم پرداخت مهریه

با سلام بنده مهریه ام را اجرا گذاشتم و سهم الارث همسرم را مطالبه کردم ولی معلوم شدن که همسرم یک واحد آپارتمان که بهش ارث میرسید را بدون این که به نام خودش بزند مستقیم سند به نام برادرش خورده انگار که همسر بنده هیچ ارثی از پدرش بهش نرسیده آیا در صورت شکایت من به نتیجه میرسم ؟‌

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی دارد
کاربر محترم
شما باید دادخواست ابطال سند رسمی به علت صوری بودن و فرار از دین اقامه نمایید
و باید لایحه تخصصی تنظیم و به دادگاه ارائه نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله
ابتدا اجراییه‌ بزنید به اداره ثبت و سپس در صورت نداشتن اموال، پرونده را مختومه کنید و نامه بگیرید برای دادگاه. توی دادگاه ابتدا درخواست استعلام از اداره دارایی بدهید چونکه برای انتقال سند به نام برادرش از طریق دارایی، مالیات بر ارث پرداخت کرده است با مشخص شدن این مساله، حتی اگر 10 تا انتقال هم خورده باشد حق شما پابرجاست

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

چنانچه این اقدام همسرتان بعد از ابلاغ اجراییه مهریه شما انجام شده باشد میتوانید به جرم معامله به قصد فرار از پرداخت دین از ایشان شکایت کنید و سند رسمی صوری را ابطال و دین خود را مطالبه نمایید.