مشاوره حقوقی رایگان - آیا، با قولنامه مستقیم الزام به تنظیم سندکردن، یا اثبات مالکیت

به نام ایزد منان
سلام، وقت شما برادران و خواهران گرامی بخیر، وکیل خواهان در دادخواست توضیح داده که، موکلش با قولنامه خریداری کرده، اما یک تفویض وکالت پیوست دادخواست هست، و همچنین در متن رای اشاره شده که خواهان به قرارداد شماره (قولنامه) از نفر قبلی یا وکیل قبلی خریداری کرده،
نکته: این پیوست دادخواست وکیل خواهان چند ایراد دارد.
مهمممم((((((شماره وکالت نامه اول بین موکل و وکیل اول در تفویض وکالت که پیوست دادخواست وکیل خواهان بوده، وجود نداره و نام موکل که فوت شده هرگز به کابرده نشده))))))))
این شخص خواهان که اشاره به تاریخ قولنامه ایشان شده که خریداری کرده و یک تفویض وکالت بین همین شخص و وفروشنده قبلی روی پرونده حقوقی وجود داره، این شخص مادرزاد نابینا هست، در تفویض وکالت نام بین این دو نفر ، هیچ وکیل یا شخص امین یا معتمد به همراه شخص نابینا وجود نداشته، من خودم فهمیدم این شخص نابینا است.
اصلا قاضی در روند دادرسی هیچکس را حضورا روبروی هم قرار نداد، با مدارکی که به اضافه این مسئله مذکور وجود داره میتونیم ابطال به دلیل صوری بودن معامله رو بخواهیم

در پروانه ومجوز شهرداری نوشته شده، مالک
(پدر بنده)
وکیل ( شخص نابینا،)
این شخص با شماره تفویض وکالت نامه، روی پرونده حقوقی شده وکیل پدرم، که اصلا هیچ اشاره ای به وکالت اول نشده