مشاوره حقوقی رایگان - مصوبه افزایش 50 درصدی فصل دهم

با سلام این مصوبه 95/12/29 به ادارات ارسال شده اما انجام نشده بنده امسال با 30 سال کار بازنشست شدم 98/2/1 و این مصوبه را اسفند بعد از بازنشستگی اجرا کردند ایا با توجه به اینکه مربوط به زمان شاغلی من بوده و اجرا نشده شامل من میشود

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به کارگزینی محل خدمت مراجعه کنید عموما این موضوعات عطف به گذشته نمی شود