مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بیمه سرایدار در هیئت مدیره قبل

با سلام
با سپاس از سایت فوق العاده تون و سرعت عمل در پاسخگویی به سوالات عرض میکنم که حدود چهار ماه است که مدیر ساختمان شده ام و از حدود یک ماه قبل متوجه شده ام که در سال 96-97 حدود 9 ماه بیمه سرایدار پرداخت نشده است و ایشان در همان زمان به دادگاه شکایت کرده اند و دادگاه هم جریمه ای برای ساختمان در نظر گرفته است. پرسش این است که آیا تبعات این مسئله گریبان گیر هیئت مدیره فعلی ساختمان هست یا خیر؟ و چگونه میتوان راهی یافت که هم سرایدار ساختمان متضرر نشود و هم ساختمان از عهده جریمه برآید؟ و آیا میتوان از هیئت مدیره آن زمان که تا کنون موضوع را مسکوت گذاشته است شکایت کرد؟
با سپاس

پاسخ ها :

احسان طغیانی

جناب آقای احسان طغیانی :

برای بیمه پرداخت نشده احتمالا به هیات تشخیص و حل اختلاف اداره کار بایستی شکایت شده باشد نه دادگاه، اگر بیمه را هیات مدیره قبلی واریز نکرده باشد به نظر بنده بابت اصل بدهی ساختمان پاسخگو است و باید از موجودی پرداخت شود در خصوص جرائم و افزایش مبلغ وگر پول در اختیار هیات مدیره قبلی بوده یا می توانسته از اعضای ساختمان وصول کنه و کوتاهی در پرداخت کرده احتمال اینکه در قبال جرائم و افزایش مبلغ بشود مسئول شناختشان هست.