مشاوره حقوقی رایگان - تفسیر رای دادگاه تجدید نظر

سلام من وبرادرم به اتهام سرقت البته واقعا بی گناه در داگاه علاوه بر ردمال به یک سال حبس تعزیری محکوم شدیم و توسط یک وکیل اعتراض نوشتیم وارسال چه دادیم دفتر قضایی الان جوابش هر وکیلی نشون دادم میگن تبرئه‌ شدیم ولی من قانع نشدم چون ببینید اینجور نوشته
.(فلذا ضمن پذیرش تجدید نظر خواهی مستندا به بند ب ماده 455وماده 4 قانون ایین دادرسی کیفری دادنامه تجدید نظر خواسته را نقض وحکم به برائت تجدید نظر خواهی را رقم میزند این رای قطعی است )
خب اگه تبرئه شدم چرا نوشته دادنامه تجدید نظر خواسته رانقض .. این یعنی چی مگه دادنامه تجدید نظر خواسته مگه منظورش اعتراض من رو نقض کرده پس چرا چند وکیل پرسیدم میگن تبرئه شدی

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام . دادنامه را نقض کرده اند به معنی این است که اعتراض شما را پذیرفته اند. همان دادنامه ی بدوی که شما محکوم شده بودید را نقض نموده اند.