مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام با تاکسی تصادف کردم راننده تاکسی علاوه بر اینکه از بیمه ماشین من خسارت گرفته میگه باید از کار افتادگی ماشین که در تعمیرگاه خواب است باید بدی آیا باید به ایشان خسارت از کار افتادگی بدهم یا نه تعلق نمیگیرد

پاسخ ها :

یاور جهاندیده

جناب آقای یاور جهاندیده :

سلام چون تاکسی خودروی کار و وسیله امرار معاش ایشان می باشد قانونا خسارات خواب روزانه ماشین تعلق میگیره البته با جلب نظر کارشناس

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
چون تاکسی بوده و وسیله امرار معاش است مشمول میشود. البته این مبلغ را شرکت بیمه تا سقف تعهدات مالی مندرج در بیمه نامه بایستی پرداخت کند.

موفق باشید