مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تغيير آدرس شركت

بزرگواران
من جهت فروش ملک سند ادارى به دفترخانه مراجعه كردم . دفترخانه يك نامه به تامين اجتماعي ارسال كرد ( روال اين شكل است ) . تامين اجتماعى پاسخ داد ملك داراى نواقص پرونده و معامله صحيح نميباشد. با مراجعه به شعبه تامين اجتماعي گفتند شركت x از سال ١٣.. آدرس اين ملک را اعلام نموده است . بنده گفتم امكان ندارد و تامين به پرينت اداره ثبت شركت ها مبنى بر استقرار اين شركت در آدرس بنده استدلال نمود و تنها راه را تعويض اين آدرس در ثبت شركت ها اعلام كرد . با هزار مصيبت و مراجعات مكرر توانستيم موبايل و آدرس شهرستان مدير عامل را پيدا كنيم و اظهارنامه بفرستيم و درنهايت هم فرد مورد نظر گفت هر كارى ميخواهيد بكنيد من ثبت شركتها نميرم و آدرس را هم عوض نميكنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می‌توانید به طرفیت شرکت و شخص مدیرعامل شکایت کنید