مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک صلح شده

با سلام.
پدرم ملک خود رو به یکی از فرزندانش صلح عمری زده، زمان عقد قرارداد در دفترخانه وکالتنامه ای تنظیم شده برای داشتن اختیار اموال و... اینکه همچنان پدر صاحب اختیار باشند.
پدر تصمیم گرفتند ملک رو به شخصی بفروشند سند در دست ندارند و با اون وکالتنامه رفتن دفترخونه و ملک رو برای شخص سوم صلح نوشتن.
آیا فرزند میتونه ادعا کنه پدرش مالش رو فروخته؟؟
آیا فرزند میتونه ادعا کنه یا زودتر به فروش همون ملک اقدام کند؟

پاسخ ها :

فروش ملک صلح شده صلح عمری ملک ملک صلح شده معامله ملک صلح عمری ملک