مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری بهزیستی در صورت ازدواج

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز،بنده خانوم هستم و از شوهرم طلاق گرفتم الانم سرپرست دوتا بچه هستم و حقوق بهزیستی میگیرم ،برام خواستگار امده و خواستم بدونم اگه مجددا ازدواج کنم حقوق بهزیستی ام قطع میشه یانه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله احتمالش وجود دارد اما به بهزیستی اعلام نمایید که هزینه‌های بچه‌ها با شما می‌باشد