مشاوره حقوقی رایگان - معاف از خدمت نیروی انتظامی و بازگشت به خدمت پس از 4 سال

باسلام بنده درسال 10/1399به کمیسیون 121 ناجا از طریق حفا استان معرفی شدم وعلت را رابطه نامشروع ذکرکرده واز طریق پیامک توسط حفا به کمیسیون معرفی شدم ودر دادگاه نظام وغیره ...هیچگونه محکومیتی ندارم وشاکی خصوصی هم نداشتم وپرونده خدمتی بنده هم درخشان بوده در این 20 سال خدمت در ناجا ،وبنده در کمیسیون بدوی ترس ازاخراج قبول کردم که نهایتا من را معاف از خدمت کرده آیا به دیوان عدالت میتوانم شکایت کنم وامید به بازگشت کار داشته باشم پس از چهار سال واقعا زندگی برایم حرام شده است کمک کنید

پاسخ ها :

معاف از خدمت ناجا بازگشت به خدمت ناجا