مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن از خانواده و روبرویی با مخالفت

با سلام دختری 23 ساله هستم و از لحاظ مالی حدود 4 سال هست که کاملا مستقلم و حتی کمک خانواده هم بودم. با توجه به خانواده بسیار سختگیری دارم که در همه امور زندگی ام با محدودیت آنها مواجه بوده و هستم و حتی تهدید به کشته شدن هم شدم مدتی همین سختگیریها و محدودیتها و تعصبهای بیجا باعث بیماری اعصاب و استفاده از دارو برای من شد و حتی خیلی از مواقع کلا من رو محدود از همه چیز و باعث از دست دادن خیلی از موقعیت های کاری و حتی ازدواجم شدند. من میخواهم از خانواده جدا شوم و مستقل زندگی کنم ولی حتی اگر اسمی هم از آن بیاورم امکان اینکه زندانی ام کنند هست. اگر از خانه بروم و مستقل شوم بنام دختر فراری میتونند منو برگردونند چون حتی شاید برگشتنم به قیمت از دست دادن کل زندگیم و حتی جونم بشه چیکار کنم؟. ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

میلاد ملکی وش

میلاد ملکی وش :

سلام. شما از 18 سالگی به بعد میتونید برای زندگی خودتون شخصا تصمیم بگیرید و هیچ شخصی توانایی ایجاد مانع برای استقلال شما ندارد. در صورت ایجاد مانع میتونید از شخص ایجاد کننده شکایت کنید