مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاعی

ما یک ساختمان دو واحده داریم ومن طبقه همکف هستم تو سند قید شده که حیاط مشاعی است در هر دو واحد جدا هست ومن هیچ راهی برای ورود به حیاط رو ندارم فقط از در ورودی طبقه اول میتونم وارد حیاط بشم این اقا اجازه نمیده من از حیاط استفاده کنم میگه خونه رو با حیاط خریدم
میخواستم بدونم من میتونم از اتاق خونه خودم که پنجره رو به حیاط داره پنجره رو بردارم ودر بزارم واز خونه خودم برم تو حیاط ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای این اقدام، نیاز به أخذ مجوز از طرف شهرداری دارید.