مشاوره حقوقی رایگان - قتل عمد مدت حبس 9 سال 6 ماه

پدرم نزدیک به 6 سال است که در زندان است جرم او قتل عمد بود ودرخواست ماده 429 داده وشاکی حکم رو اجرا نمیکند قاضی ناظر بامرخصی موافقت کرده و حالا اجرای احکام میگه باید 9سال و6 ماه رو تحمل کنه بعد باسند آزاد بشه حالا اجرای احکام قرار رفع ابهام از دادگستری بگیرید که مرخصی شامل میشود یا خیر حالا نظر شما چیست ؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

محکوم می تواند در راستای اجرای ماده 429 قانون مجازات اسلامی تقاضای تعیین تکلیف کند به نحوی که یا حکم قصاص اجرا شود یا گذشت و مصالحه کنند در غیر این صورت به قید وثیقه آزاد شود لذا در این گونه پرونده ها شعبه دادگاه کیفری یک استان در راستای اجرای قانون مزبور محکوم را بابت جنبه عمومی جرم به حبس تعزیری محکوم می کند و مقرر می شود که با اتمام حبس با تودیع وثیقه آزاد شود