مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام . ایا امکانش هست قسمتی از مهریه رو از طریق ثبت و قسمتی رو از طریق دادگاه اقدام کرد 3 دانگ منزل بابت مهریه رو از طریق ثبت اقدام کردم و در حال طی مراحل اداری استعلام و‌ ... است میخام 100 تا سکه رو هم از طریق دادگاه پیگیری کنم . همزمان امکانش هست؟

پاسخ ها :

ليلا  آرين پارسا

سرکار خانم ليلا آرين پارسا :

سلام ابتدا باید مهریه از طریق اجراییه ثبت پیگیری کنید در صورت عدم شناسایی اموال از ثبت نامه عدم شناسایی اموال بگیرید بعد از طریق دادگاه اقدام کنید