مشاوره حقوقی رایگان - جعل سیاهه جهیزیه

با سلام همسرم درخواست استرداد جهیزیه را در شورای حل اختلاف ثبت کرده و ما 16سال پیش ازدواج کردیم و هیچ گونه سیاهه جهیزیه بین خودمان ننوشتیم و حال من به شورای حل اختلاف مراجعه کردم و پرونده را مطالعه کردم دیدم که همسرم یک سیاهیه جهیزیه با لیست یک سری از وسایل های زندگی رو ضمیمه پرونده کرده و پدرش و برادرش هم زیرش را امضا کرده اند ،آیا من می‌توانم بعدا در وقت رسیدگی به این سیاهه جهیزیه اعتراض کنم و بگم اگه ما 16سال پیش سیاهه جهیزیه نوشتیم پس چرا امضای من زیر برگه سیاهه نیست،آیا همسرم با این سیاهه صوری می‌تواند اسباب و اثاثیه بنده را از من بگیرد در ضمن تامین خواسته هم داده ولی فعلا اقدام نکرده،من چطوری باید از خودم دفاع کنم که همسرم اصلا هیچ وسایلی در زمان ازدواج نیاورده و همه رو من خودم خریده ام

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

چون سیاهه یک سند رسمی نیست می تواند نسبت به آن ادعای جعل کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ ادعای خرید جهیزیه را می توانید با ارائه مدارک خرید از جمله فاکتور خرید و یا شاهد اثبات کنید .