مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شماره حساب کارت یارانه به علت مسدودی

سلام. من چند سال هست به دلیل مهریه وشکایت همسر سابقم همه حساب هام بسته هستند و میتونم شماره حساب یارانه ام رو عوض کنم و که یارانه به حساب هم جدیدی که باز کنم بیاد یا با تغییر شماره حساب کارت جدید به من میدن؟ چیکار کنم که یک جوری یارانه ها به حساب بیاد و بتونم بگیرمش؟الان تو این چند سال یارانه ام جمع شده رو هم راه حلی هست؟اگه میشه راهنمایی کنین ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس 10 موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما بهتر است موضوع را در کلیت حل نمایید چرا که احتمال توقیف حساب‌های شما در صورت باز کردن حساب جدید نیز وجود دارد