مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزند ایثارگر

بنده نیروی یک شرکت سرمایه گذار در محل دفن زباله شهرستانی می‌باشم که کارفرما شهرداری می‌باشد . قرارداد شرکت فوق با شهرداری مشارکتی می‌باشد مدت قرارداد 15ساله و همچنین شرکت ،قسمتی از بودجه دولتی نیز استفاده کرده است (وزارت کشور 24میلیارد تومان به شهرداری بابت هزینه در محل دفن زباله پرداخت کرده که به سرمایه گذار پرداخت شده و مبالغ دیگری نیز تزریق خواهد شد ) بیمه و حقوق بنده توسط شرکت پرداخت شده . در مورد مربوط به ایثارگری اعم از بیمه و مدت ایثارگری مشکلی ندارم. آیا امکان استخدامی بنده وجود دارد.؟
با توجه به ماده 2 ق . خدمات رسانی به ایثارگران :(شرکت هایی که به نحوی از انحا‌‌ از بودجه عمومی دولت استفاده میکنند یا قسمتی از هزینه های آنها از طریق دولت تامین شده است)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر تا بهمن 1400 مشغول به کار بودید می‌توانید درخواست بدهید