مشاوره حقوقی رایگان - آسیب در بکارت

سلام. من چندروز پیش برای معاینه بکارت همراه با کسی که قصد ازدواج با هم داریم به پزشک زنان مراجعه کردیم و من چون تا به حال هیچ کاری نه با شخص دیگر و نه خودارضایی انجام ندادم به طور 100درصد از خودم مطمئن بودم. ولی وقتی پزشک من رو معاینه کرد گفت در قسمت ساعت نه یه فرورفتگی هست که مشکوکه. ادرس یه متخصص دادن که پیش اون برم. ولی متخصصی که معرفی کردن تا بیست روز اینده وقت خالی ندارن و من تصمیم دارم به پزشک قانونی مراجعه کنم. ایا اونجا میتونن دلیل اسیبی که وجود داره رو تشخیص بدن ؟؟ تو این چند روز انقدر فکر و خیال و ناراحتی کردم. واقعا برام سنگینه وقتی کاری نکردم اینجوری شه

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چنانچه عملی انجام ندادید جای هیچ نگرانی نیست و محتملا ان پزشک هم اشتباه کرده شما می توانید از پزشکی قانونی محل تقاضای صدور گواهی سلامت کنید یقینا سلامت شما را تایید خواهند اصلا جای نگرانی نیست استرس بخود راه ندهید