مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع به اجرای احکام به خاطر 20 میلیون

سلام 120 میلیون وام مسکن در سال 96 از بانک مسکن دریافت کردم. به خاطر شرایط مالی حدودا با جریمه و سودش 20 میلیون عقب افتادم. آیا بانک به خاطر 20 میلیون وام عقب افتاده میتونه پرونده وام به اجرای احکام برای مزایده خونه ارجاع بده؟

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

از بابت طلب هر مالی بدست بیاید توقیف شده و با مزایده ، طلب پرداخت شده و مانده به محکوم علیه تحویل میگردد.