مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه تصادف

سلام یک ماه پیش تصادف کردم رباط زانو پاره شده مقصر هم بنده رو گفتن چون به چیزی نزدم از جاده خارج شدم اورژانس من رو برد بیمارستان رفتم پزشک قانونی اون هم فرستاد دکتر بیرون دکتر هم ام آر آی گرفت گفته باید عمل کنی دوباره رفتم پزشک قانونی گفت برو سه ماه دیگر بیا حالا من هم که هزینه عمل رو ندارم آیا راهی هست که زودتر از بیمه بتونم دیه رو بگیرم پام رو عمل کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دیه به نرخ روز قابل مطالبه است و �یه هزینه‌ها اگر متعارف باشد و هزینه گزاف پزشکی با تجهیزات خصوصی نباشد از باب مسئولیت مدنی قابل مطالبه است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

کپی پرونده بگیرید و در اداره بیمه مربوطه تشکیل پرونده دهید.نصف آن را میتوانید دریافت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

این سه ماه طول درمان است بعد از طول درمان میزان دیه براورد میشود