مشاوره حقوقی رایگان - پرونده حقوقی اوراق داخل پرونده کم میشوند

س.خسته نباشید. نخستین دادگاه غیابی صادرشده حکم به تنظیم سند عرصه و اعیان .ثنا نداشتم ملزم به سند عرصه و اعیان.درصورتی هیچ کدام از بنده مدرک شراکت نداندپدرم وکیل بودهسال 77 هنوز طرح به بهره برداری نرسیده برگه سفید محضر از ما گرفت با همکار محضردار بنده پرواز خارجی داشتم و ارزمسافرتی نگرفتم توشوک بود2ساعت دیگر پروازهستش نففرسیدم چه هستش تا 1402 برگه داخوستی امد سند انتقال بده واسه چه وکیل شما شرکت فروخته ه2 جلسه باقی مانده بهرنحوی پرونده رد دفتری زده دخواست به استان زدم1402/6/16هنوز نفرستادند چه بکنم راهنمای کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام لطفاً سوال خود را به صورت کامل از ابتدا طرح نمایید