مشاوره حقوقی رایگان - مسکن جداگانه

اثبات گزارش کلانتری و پزشکی قانونی و رای قطعی اقدام به ضرب و جرح از طرف شوهرم ، یک مرتبه ، با گواهی تورم جمجه سر و کبودی،جهت دادخواست مسکن علی الحده ارائه دادم
اما قاضی رای به مسکن جداگانه نداد....آیا شرایط این دادخواست مسکن علی الحده فراهم نبوده؟
همسرم دست بزن داره و من امنیت ندارم.

و الان هشت ماه هست که منزل رو بعد از ضرب و جرح ترک کرده ام ،

با توجه به اینکه در این مدت نفقه ای پرداخت نشده و همسرم دادخواست تمکین نداده ، آیا امکان صدور رای طلاق با عسر و حرج وجود داره؟؟؟

یا چون رای مسکن جداگانه به نفع زوجه نبوده! عدم دادخواست تمکین از زوج و عدم حضورم در منزل به معنی نشوز بنده هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اثبات اینکه امنیت جانی ندارید نشوز شما اثبات نمی شود
اگر سوء‌رفتار مستمر وی را اثبات کنید همچنین ترک انفاق می توانید بابت عسر و حرج دادخواست طلاق دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله این امکان برای ایشان به نظر وجود دارد