مشاوره حقوقی رایگان - شکایت قذف

از شخصی به عنوان قذف شکایت کرده ام شاهد دو فرزند خودش هست ولی این شخص برای ترساندن من شکایت متقابل کرده که من به او اتهام زده ام و او از کلمات رکیک زنا استفاده نکرده . استدعا دارم بفرمایید اگر احیانا پرونده بنده نتیجه نرسد او باب این شکایت می تواند من را آزار دهد؟
حکم شکایت قذف بنده به دادگاه کیفری رفته
و اینکه پرونده ایشان موکول به بررسی 4 ماه بعد شده احتمالا بعد از نتیجه گیری از پرونده من

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم قاضی با توجه به ادله و مدارک شاکی رای صادر خواهد کرد و شهادت شهود و یا ادله دیگر باید به علم قاضی جهت اثبات جرم کمک کند