مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بابت سرقت

سلام برای برادر بنده که به جرم سرقت از مکان محرز با پاپوشی که براش دوختن دوسال حبس و پرداخت وسایل به نرخ روز محکوم گردیده 100میلیون سند خانه یکی از اشنایان براش دررهن دادگاه هست و برادرم فراری شده و میگوید که میخواهم هرجورشده 100 میلیون رابپردازم و خودم رابه دادگاه معرفی نمیکنم و حسابهایش هم مسدودشده ایااگرمبلغ رابپردازد و بعد از آن در دام قانون بیفتد باید به شاکی پولی پرداخت کندیا فقط دو سال حبسش را میکشد و این که آیا حق بستن حسابهایش را دارندو کی میتواند حساب بانکیش رابازکند و آیا اگرحساب بانکی جدیدبرای خودبازکندآنهاهم مسدودمیشودیاخیر با تشکر از شما

پاسخ ها :

مسدودی حساب بابت سرقت رد مال سرقت متهم فراری مسدودی حساب سرقت