مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مشارکت در ساخت

سلام، من به عنوان سازنده با مالک زمین قرارداد بستم، یکی از مالکین امضا زد من و شهود هم امضا زدیم، مالک زمین هر سه نسخه قرارداد را برد تا شریک‌ دیگر امضا بزند، ولی بعد ازپنج روز دبه کرده و خواسته های اضافه دارد و میگوید اگر خواسته‌اش راقبول نکنم، قراردادها را به من نمیدهد و پاره میکند، راه چاره چیست؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ایجاد قرارداد یک امر اختیاری است و طرفین بر اساس توافقات خود نسبت به انعقاد قرارداد اقدام می‌نمایند.
زمانی که قرارداد به شکل صحیح منعقد شود طرفین ملزم به رعایت مفاد قرارداد می‌باشند.
فلذا با عنایت به اینکه قرارداد مذکور در متن سؤال، ممضی به امضای طرفین قرارداد شده است مالک زمین ملزم به رعایت مفاد قرارداد است و تنها با توافق شما می‌تواند نسبت به توافقات جدید اقدام کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قرارداد شما منعقد نشده است می‌بایست توافق کنید